lørdag, april 29, 2006

Sjekk deres mentale alder + gjett min.
Den som gjetter riktig
får en premie. Klikk her :-)
Jeg løp naken i strandkanten for 41 år siden

12 kommentarer:

Anonym sa...

Herreguuud i musen! Jeg er 18 år eller yngre. Det kan da ikke stemme?

Anonym sa...

Jeg gjetter at du er minst like ung i mentalen som meg.

Anonym sa...

Kan man teste hypofysen også tror du?

Jorunn Solli sa...

Først må jeg vite hva hypofyse er:
Hypofysen, ertestort organ, vekt ca. 0,5 g, ligger i en grop i bunnen av hjerneskallen; spiller en sentral rolle for kroppens hormonproduksjon. H. består av en forlapp og en baklapp. Forlappen, adeno-h., produserer seks kjente hormoner; produksjonen utløses av kjem. stoffer fra hypothalamus. Fire av de seks stimulerer i sin tur produksjonen av hormoner fra andre indresekretoriske kjertler (skjoldbruskkjertelen, binyrebarken, kjønnskjertlene). Et femte stimulerer dannelsen av melk fra melkekjertlene, og det sjette er veksthormonet. I h.s baklapp, nevro-h., lagres hormoner fra hypothalamus

Jorunn Solli sa...

Jeg vet ikke om jeg ble klokere i hypofysen etter dette, men jeg skoret i alle fall høyere mental alder enn deg. He-he

Anonym sa...

Filler'n. Jeg trodde (håpet) at de sa at alle var 18 eller yngre. Noen blir visst aldri voksne. Egentlig tror jeg at jeg foretrekker å være 18 og litt til. Men er man dømt til å være tenåring i en middelaldrende kropp får man bare gjøre det beste ut av det.

ninsve sa...

Jeg tror du er 22.

ninsve sa...

Altså var 22 ikke riktig. Jeg prøver med 25 (samme som meg....).

Jorunn Solli sa...

Enderlig har jeg fått bekreftet at jeg er mine bloggvenner mentalt overlegen. 29 ble jeg faktisk. Må være fordi jeg er P2 lytter + at jeg ikke følger med på noen tvserier. Ser nesten ikke tv i det hele tatt når sant skal sies, men det var ingen spørsmål vedrørede blogging. Ikke veldig mange på min alder som driver med det. Innimellom får jeg faktisk panikk av det. Jeg blogget allerede for halvannet år siden, men fikk en akutt skamfølelse og slettet alt bare med tre, fire tastetrykk i løpet av 15 sekunder. Slik er den virituelle virkelighet... Det blir medalje til Nina. Hun var nærmest, selv om det var på andre forsøk.

Anonym sa...

Tror ikke det er det, for jeg ser også minimalt på tv og er P2-lytter. Tror det har noe med kebab å gjøre, jeg... Gratulerer til Nina!

Jorunn Solli sa...

Nina vant (sorry Tonje)
Medaljen ble høytidelig overrakt på hageselskapet på Spasibar 0705 då.

ninsve sa...

Ja, medaljen var "Hiroshima mon amour" som jeg ikke har sett før. Tusen takk! Jeg sparer den til en dag det regner og jeg har god tid.