onsdag, september 13, 2006

Til bl.a. bokasylantene

Å få tak i Stiløvingar av Raymond Queneau, var en av dagens gjøremål. Jeg gikk da innom nærbutikken Tronsmo, og tenk den første boken jeg fikk øye på var nettopp den boken…den lå på et lavt bord til høyre (rettelse) i det jeg kom inn i butikken, og tenk, den kostet bare 50,-. For et hell.

Marens omtale av boken: HeR

5 kommentarer:

Maren sa...

Det var virkelig et hell! Hvis du kommer over en til i samme prisklasse, den norske oversatt av Hovland altså, blir jeg lykkelig om du kjøper en for meg :) Jeg har nemlig bare fått tak i den svenske oversettelsen. Det minner meg om at jeg sikkert burde gjøre noen flere fremstøt hos antikvarene rundt omkring her i Bergen. God lesning!

Jorunn Solli sa...

Ringte nettopp Tronsmo for å holde av til deg, men han trodde ikke de hadde flere igjen :-/ Men han hadde et par esker fra bakgårdsalget som han skulle pakke ut etter hvert og kanskje ligger det flere der? Hvis jeg husker det skal jeg ringe dit senere i dag og sjekke. Hilsen Jorunn...alltid til tjeneste :-)

Jorunn Solli sa...

Har kjøpt Stiløvingar til deg, Maren. Den som er oversatt av Ragnar. Men nå er det helt tomt for den boken på Tronsmo :o)

Maren sa...

Juhu! Jippi! Takk!!

Anonym sa...

har du ISBN-nummeret, Jorunn? hvis vi skal lese denne boka i bokring, bør den være å få kjøpt, synes du ikke?