torsdag, januar 11, 2007

Om å ha det Gøy
…Stipendutstillingen på Kunstnernes hus var nesten gøyere enn høstutstillingen.
Mye fint å se, nesten så man blir litt overstimulert, -simulert og –inspirert.


Plurabella har også et rosa, lite kvadratisk bilde der.

Heidi og Kristin og May-Irene har bilde der….og mange, mange flere…kjente og ukjente.

Jeg skjøt fra hofta med mitt digitalkamera. HeR er resultatet :-)

Jeg anbefaler også et besøk på Henie Onstads Kunstsenter:
I dag var jeg der og så Høydepunkter fra DnB NORs kunstsamling. Det var virkelig en glede å se. Jeg ble også overrasket av en utstilling av John Olav Riises fotografier fra 20 & 3o tallet i Sal Haaken. De var ubeskrivelig vakre; nydelig kvalitet på kopiene og lyssettingen himmelsk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fint at du minnet meg på stipend utstillinga:-) får se å få ræ.....i gir. Jeg hang der selv for ni år siden og var så stolt så stolt. Bildet ble kjøpt av en psykolog på jobben for tre-fire år sida.

Line

Anonym sa...

Jeg og fattern dukka opp på åpnings dagen av dnb nor, men kom ikke inn; det var bare for ansatte, men da labba vi ned i kjelleren å så de fantastiske bildene av en fotograf jeg aldri har hørt om før, og for en teknikk!!!Blanding av foto og maleri. Så så vi dnb's samling dagen etter, mye lekkert, spes av mine favoritter; Rose og Gullvåg!!

Line(igjen)

Jorunn Solli sa...

Ja, var ikke de fotografiene nydelige. Før fargefotoet brukte fotografene å håndkolorere bildene. Det gir en fin, fin effekt. Rart at Riises arbeider ikke er mer kjent. Men Henie Onstad har tydeligvis verdsatt bildene siden de har så mange i samlingen. Det var i alle fall en nytelse å se dem. Jeg var der sammen med svigermor og hun hadde kjent noen av de portretterte.