fredag, januar 12, 2007

Tidelibom

Bildene ”Etterlengtet snø I, II, III & IIII” er tatt å vei hjem til rekkehuset etter en festivalkveld for improvisert musikk på Fabrikken: All Ears 2007 11-14 januar

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja her var det mye flott og inspirerende om dagen! Fikk nesten lyst til å blogge igjen ;-)
Tonje

Jorunn Solli sa...

Hyggelig om du gjenoppstår som blogger...kanskje med ny identitet? Innimellom lurer også jeg på hvorfor jeg driver med dette... ;-/ En form for minnebok kanskje? ;-)

Anonym sa...

Hei Jorunn:-)

Vakre bilder, spesielt den lille biten av benken. Savner ikke snø i byen for det blir til slutt slaps eller is. Da ser jeg heller bildene dine eller tar meg en tur til Bærum der snøen når den kommer ligger lenger og er hvitere....

Løkke-Line

Jorunn Solli sa...

Takk for hyggelig innlegg, Line ;)
Ja, naturen ser litt sunnere ut med litt snø og frost på denne årstiden. Lysere blir det også, men i bakken vår er det glatt! Det er nesten som jeg også har savnet holka og redselen for å brekke lårhalsen...hvor nå enn den befinner seg (?) Men det finner jeg vel ut hvis jeg skulle være så uheldig å brekke den. Bank i bordet og god dag!

Anonym sa...

haha, som en gammel dame gjorde når hun snakket om lårhalsen; pekte på halsen. Der er'n ihvertfall ikke! Skummelt er det å skli på isen. Sikker på at det koster staten mer å reparere brudd eller strø litt, eller hva?
God dag til deg:-) Line

Jorunn Solli sa...

Forslag: Kanskje den befinner seg et sted mellom låret og halsen? Neppe :-)