mandag, mai 28, 2007

Se kortfilm gratis på Klingenberg

Man kan lese om det glade budskap HeR


Jeg ser at min blogg er blitt en slags informasjonskanal...mulig jeg kommer sterkere tilbake, men det er så mye annet som også må gjøres. Sove, plante blomster, sove, tenke på alt som er forbi, vaske vinduer, se Favel Falkenberg med Løkke Line og spise vietnamesisk mat, drikke vin, bli trist over en tobarnsfar på bussen som er alt for full til å være sammen med de små barna sine midt på natten, sove, se dråpene renne på ruten og gjennom dråpene se bjørkeblader danse sorgfylt i vinden foran en grå lammeullshimmel, vaske do, ringe sin mor og far (på radioen hørte jeg om et firma som mot betaling ringer og snakker med dine gamle foreldre), gratulere Irene med dagen, kjøpe frimerker, sove, gå en tur på stien og møte elg (selv om det visstnok er hoggormår i år), lese en underlig bok og la seg inspirere, spise bananer og bitte litt sjokolade, skrive konfirmasjonssang på en Margrete Munthemelodi og klemme litt på dem man bryr seg om, støvsuge tekstiltapen (som jeg har skjønt egentlig er retro...det var vel på 80-tallet det var in, men så har vi også en Jukeboks som er vårt eneste statussymbol (foruten vår datter da) og nå kom jeg på at vi trenger en stift for å få den til å virke. Vet noen hvor man får tak i slik gammeldags stift til en Rock Ola?) Men egentlig burde jeg skrive, men jeg eier ikke arbeidsdisiplin...er det noen som vet hvordan man skaffer seg det så er det fint om de sporstreks kontakter meg. (Vil bare presisere at jeg innehar arbeidsMoral...det er disiplin jeg mangler.) Men nå må jeg visst lage middag for Sansol er så vidt hjemom for å få føde før hun skal på konsert på Belleville og jeg tenker at jeg er 100 % sikker på at en solskinnsuke ligger foran meg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

..vakker, informativ og rytmisk tekst, dette kalles vel poesi? Behagelig å lese var det ihvertfall.
Denne to barns faren på bussen ble jeg nyskjerrig på.....
Leste bokAsylet-siden der "Pianolærinnen" var nevnt. Jeg er jo som du vet mer på film enn bøker, så dette er en film jeg absolutt vil annbefale. Isabelle Huppert er skarp, rå og sårbar, ja jeg forelsket meg i henne. Hvis dere leser boka blir det spennende å høre kritikk, kansje jeg leser den jeg og...

løkke-line:-)

Anonym sa...

Takk for kortfilm invitasjonen og suppen etterpå.....;-)


løkke-line

Jorunn Solli sa...

Vi har ikke avgjort om vi skal lese ”Pianolærerinnen”. Det må først gjennom en demokratisk prosess. Ja, det var moro å se kortfilmene. Stilig du kom på kort varsel...suppe og vin på Lorry var en fin avslutning på kvelden.

ninsve sa...

Ja, jeg er sikker på at du for en fin uke, Jorun, ihverfall ønsker jeg deg det.
Skulle gjerne ha vært med på film jeg og, men det er kanksje flere ganger, sånn kortfilm-gratis-visning?

Anonym sa...

...anngående bloggen din Jorunn bruker jeg ordet poesi, men det er kansje litt prosaisk skrevet og?

Ha en god dag:-)

løkke-L

Jorunn Solli sa...

N: Jeg tror de har flere sånne runder med gratis kortfilmer på Klingenberg. Mye moro å se. Uken er fin, fin den, lykken smiler bredt over stort og smått.
L: Ikke vet jeg...det var bare en tankestrøm, men vi kan jo forsøksvis kalle det poetisk prosa en søndag i mai det herrens år 2007 :~)

Anonym sa...

Kortfilm er alltid interessant, synes jeg. Liker godt fort, gjort og bort. Smågodt i filmformat. Godt å få en stemningsrapport fra rekkehuset igjen. Men det er ikke alltid like lett å blogge, nei.. Her mangler det også en stor dose arbeidsDisiplin, selvom moralen raver. Kan det være at arbeidsMoralen overskygger arbeidsDisiplinen? Det lurer jeg på noen ganger...Kveler den, så å si...? Idag skal jeg ha et avbrekk fra puggingen (som lider under sviktende arbeidsDisiplin) og sitte i solveggen og strikke, spise kake og drikke denne latte'en alle ynder å hetse, men som er deilig uansett om den er trendy eller ei. God solskinns-søndag!