mandag, februar 12, 2007

Pausefisk :~)


6 kommentarer:

ninsve sa...

Lurer på om folk som har aquarium føler at de har mere roen over seg enn andre. At de er mer tilbøyelige til å ta seg pauser. Bare koble ut og sitte å glo.

Anonym sa...

Hei Jorunn:-)

Deilig med pausefisk bildet, øya mine spretter ut etter mange timer på nettet og nakken verker. Så ser jeg på fiskene noen minutter og før jeg kommer i (fiske)trance går jeg tilbake til chatten eller nettavisen eller limewire'n....

løkke-line:-D

Anonym sa...

Jeg er en stor tilhenger av pauser, opphold, utkobling/avkobling og koping. Pausefisk, peisild og vann skal visst ha samme innvirkning på oss. Japanerne har hele parker fulle av kope-objekter. Så en sånn ved Kyoto i min sene ungdom. Der var det steiner og små vannfall, trær med sandmønstere rundt og sånt. Ikke noen Disney-park akkurat. En fantastisk kopemuliggjørende situasjon. For ikke å si måpefremkallende serieøyeblikk for en liten nisse på tur i den store verden.

Jorunn Solli sa...

Fint med ro, pause, trance & koping, ja. Men ryktene sier at det er alt for mye jobb med et virkelig akvarium. Men får vsst kjøpt en sånn dvd som får gullfiskene til å svømme på tv-skjermen når den ikke er i ordinær bruk. Jeg har også sett reklame for peisild...

Anonym sa...

Ja det er mye jobb med akvarium. Det må nesten stå i mørket hele tida(stakkars fisk), for dagslys skaper alger og da må akvariet vaskes oftere.

Fiske-lykke-line:-)

Anonym sa...

ps! Tror forresten at fisken vi har i akvariet er vant til å leve i sump og dypet der det er mørkt, men det er jo kjedelig å ha fisk med vakre farger når du må beskytte mye av glasset for lyset.

line