søndag, september 26, 2010

Reklame for Skrivekurs med Kjersti Wold:

Kjære skriveinteresserte!
Kunne det friste med sol, sandstrand og skriving i slutten av november?
Å rive en uke ut av kalenderen er ikke alltid like lett, men det kan tenkes at en avstikker til Gran Canaria vil kunne bli et helsebringende påfyll av varme og kreativitet i løpet av vinteren.
Om dette ikke er aktuelt for deg, men du kjenner noen som kunne være interessert i å delta på skrivekurs på sydlige breddegrader, er jeg svært glad for om du sender denne kursinformasjonen videre. Hvis du på det viset verver en kursdeltaker, vil du få 500 kroner i avslag på et fremtidig kurs eller en manusgjennomgang eller en Voice Dialogue.
Se ellers www.noesis.no for mer hjemmelige tilbud.
”Livets bok”. Et skrive- og selvfordypningskurs
på Gran Canaria

”Gnothi seauton” lyder den berømte inskripsjonen i Delfi. ”Kjenn deg selv.”
Jeg tror at mennesker har et iboende behov for å kjenne seg selv. Jeg tror det nærer oss, inspirerer oss og fremmer vår utveksling med andre når vi har innsikt i og forståelse av vår egen historie.

Det finnes mange veier til selvinnsikt og vekst som menneske – en av dem går gjennom skriving.

På dette kurset skal vi utforske og leke og forhåpentligvis få aha-opplevelser gjennom å betrakte livet som en roman. Du skal tenke deg at livet ditt utgjør en bok, en fortelling, en historie hvor det fortsatt gjenstår kapitler. Ved hjelp av skjønnlitterære skriveteknikker får du mulighet til å avdekke hvilke hovedpersoner og bipersoner som deltar i denne historien, hvilke sentrale tematikker handlingen har, hvilke vendepunkter som ligger i fortellingens dramaturgi og hvilken undertekst som kanskje kan ha blitt overført fra tidligere generasjoner til din del av familiesagaen.

Dette arbeidet kan frembringe morsomme, rørende, sterke og ikke minst – svært personlige tekster.
Jeg har vært forfatter i over tyve år og har holdt skrivekurs nesten like lenge. Å jobbe med dette kurskonseptet er for meg en av de mest meningsfulle tingene jeg gjør.

Kurset arrangeres av journalist Ingrid Braastad, som det siste året har vært bosatt på Gran Canaria. Hun kjenner de vakre stedene og de gode restaurantene, og vil kunne gi tips slik at reisen til den solrike øya vi bli en sanserik og flott opplevelse.
Ingrid kontaktes på e-post: Ingrid.braastad@hotmail.com

Selve kurset holdes på Vings hotell, Green Beach Hotel, Arguineguin,
lørdag 27. november, søndag 28. november og mandag 29. november.
Kurset starter klokken 10 om morgenen og varer til 13. Deretter blir det en romslig lunsjpause der en kan velge mellom en frivillig skriveoppgave eller bare slappe av, dra stranden, bade, gå tur eller hva en måtte ha lyst til. Vi møtes igjen kl. 16.30 og holder på til 19.30. Den siste kvelden spiser vi middag sammen.
Prisen for kurset er 2200.-

Vedrørende fly og opphold anbefales en pakke fra Ving. Ving har tre hoteller, (se vedlegget Fly&bo ) som alle ligger sentralt i forhold til kurset. Her har du tre ulike prisklasser å velge mellom. Vi anbefaler Green Beach som er mellomklasse, og kurshotellet. Men du kan også velge rimeligste løsning Balito, som ligger 15 min gåtid unna. Eller Sunwing med mer fasiliteter, fem minutter unna. Se www.ving.no eller ring Ving på 0 888

”Livets bok ” på Gran Canaria ønsker å kombinere sommer, skriving og skapende virksomhet.
Du er selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte meg vedrørende kursinnholdet.
Med beste hilsen
Kjersti
90 94 13 94
www.kjerstiwold.no
www.noesis.no

Ingen kommentarer: