onsdag, juni 01, 2011

Tid er relativt relativtVi har alle fått tildelt 24 døgntimer og jeg opplever ofte at folk føler behov for å påpeke at de ikke har tid til å være aktiv på sosiale medier. Og jeg blir litt flau og forlegen…siden jeg er nokså aktiv der. Ikke BARE fordi jeg er aktiv på der, men fordi jeg IKKE har dårlig tid. Men så prøvde jeg som et tanke eksperiment å snu på flisa…og tenker at jeg vil lage en liste over alt jeg IKKE har tid til
- å trene på Elexia (og det synes ;-)
- å flislegge badet (voffor egentlig?)
- å lage prydhage (selv om det hadde vært pent…dessuten klipper naboen plenen når den blir for ille)
- å se på TV (selv om det er veldig mye bra der)
- å pusse opp huset (selv om det er lite)
- vaske bilden (som jeg ikke har)
- vedlikeholde hytter og campingvogner (som jeg ikke har)
- til å dra på shoppingtur en langhelt til New-York (fordi jeg ikke har råd)
- til spaopphold, gå på strippklubber og jobber overtid.... etc. etc. etc.
Jeg har tid til å være på facebook fordi jeg prioriterer det. Facebook er min favorit waste of time (!?). Jeg har tid til å se hva som skjer og henge meg på diverse evenementer. Se filmsnutter, lese vitser, se og dele bilder, føre morsomme dialoger, engasjere meg i interessante og morsomme samfunns- og kunstgrupper. Jeg har tid til å gå på konserter. Jeg har tid til å høre poesi / kino / teater. Jeg har tid til å skravle med venner. Jeg har tid til å feste og farte rundt omkring. Jeg har tid til å leke, le, tulle og tøyse. Her er det snakke om hard prioritering.  Jeg er over middels aktiv på sosiale medier. Jeg er også over middels sosial in real life too…og det har jeg goood tid til. Joine?


2 kommentarer:

Hanna sa...

Bra prioritering, sier jeg!
Dessuten har du tid til å skrive morsomme tekster og blogger . Tusen takk!

Jorunn Solli sa...

Hjertelig takk Hanna :-) Men at noen har tid til å ergre seg over hva jeg har tid til er litt snodig...og for å snu på flisa saktens spørre hvorfor jeg bruker til på å ergre meg over at noen ergrer seg over hva jeg har tid til....og kanskje noen ergrer seg over at jeg ergrer meg over at noen ergrer seg over meg og min tid og ergrer seg over det.... nå begynner det å bli vanskelig å holde tunga rett i munnen... Kan du Hanna finne et ord for denne type fenomen?
men nå skal jeg væffal bruke tunga til å spise bringebær og krem (low karbo)