torsdag, juli 06, 2006

Nystartet forfatterblogg


Forfatterbloggen Der kan man kommunisere med de publiserte ;-). Og da er det klart at jeg måtte lage en Jorsolblogg. Føler meg nesten utro mot Bølgelengde, men jeg fikser vel å sjonglere mellom de to nå som jeg har fått kontor med fleksitid. I dag kom en snill ung snekker og satt inn dør her. Rart egentlig; jeg føler dører åpne seg når jeg lukker dørene rundt meg :-! Det kommer jo frem av bildet at jeg til og med har to dører. Snakk om å være lykkelig...endelig har jeg fått mitt eget pusterom.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med dør! Håper du fortsetter å blogge her, da...

ninsve sa...

Så artig. Har kikket innom og har store problemer med å få opp sidene. Er det bare meg eller har de litt oppstartproblemer?
Tøft av deg å starte opp med et dikt. En del andre skriver om utsikten fra balkongen, varmegradene, fuglene i skauen og sånt som vi skriver om på vanlige blogger. Er det bare et annet bloggested, bare at det skal være forfatter-relatert på en eller annen måte? Spennende å se om det kommer til å funke i alle henseender.

Jorunn Solli sa...

Jeg tror siden er forholdsvis ny. Forresten er Bob på P2 nå. Der kan man kanskje lese hvordan ens yndlingsforfatter har det? Selvsagt skal jeg blogge her. Men kanskje legge inn noen velfunderte litterære innlegg der? Dere kan jo også lage blogg der?

Anonym sa...

Har du fått din egen lille hule? En skrivestue eller noe lignende? Et bygg beliggende helt for seg selv?

Gratulerer!

Jorunn Solli sa...

Ja, er jeg ikke heldig, Ine ;) Håper også du har ditt eget rom.